Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Article: thedailyclix

  1. Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,936
    Credits
    249
    Rep Power
    10

    Jump to Comments

    thedailyclix

    15 Comments by laflour Published on 07-06-2013 12:03
    [Only registered and activated users can see links. ] PTC autoclicker : Multiclicker 2 Plugin In attachment ..
    *Use latest [Only registered and activated users can see links. ] for .csite plugins.(Don't use 2.5.10 or lower,else you may have errors)
    *Use Latest version of[Only registered and activated users can see links. ] before you start this plugin.

    Similar Articles:
    Attached Files

  2. Total Comments 15

    Comments

  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    Need serial key for add to multicliker2


  4. #3
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,936
    Credits
    249
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by sibynedumgattu05 View Post
    Need serial key for add to multicliker2
    [Only registered and activated users can see links. ]


  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Viet Nam
    Posts
    5
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    plugin error???


  6. #5
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,936
    Credits
    249
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by votrituan View Post
    plugin error???
    works fine, reset your router & use it in a fresh MC2


  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Viet Nam
    Posts
    5
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    thanks u, it works fine


  8. #7
    Banned
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    11
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    update please?


  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    I got Plugin error too...


  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    India
    Posts
    15
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    please update i got plugin error pls pls


  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    16
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    i load .site but into add list i dont see the site


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •