Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Article: trafficmonsoon

  1. Join Date
    May 2013
    Posts
    1,854
    Credits
    58
    Rep Power
    10

    Jump to Comments

    trafficmonsoon

    18 Comments by 8055 Published on 07-16-2016 17:58
    [Only registered and activated users can see links. ] PTC autoclicker : Multiclicker 2 Plugin In attachment ..
    *Use latest [Only registered and activated users can see links. ] for .csite plugins.(Don't use 2.5.8 or lower,else you may have errors)
    *Use Latest version of[Only registered and activated users can see links. ] before you start this plugin.


    V0.0.18
    *Enter answers of security questions in Login data.
    *If you have used plugin version 0.0.14 , delete and add account again in clickersMulticlicker.


    Similar Articles:
    Attached Files
    Last edited by hst007; 08-10-2015 at 14:27.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ] PTC autoclicker : Multiclicker 2 Plugin In attachment ..
    *Use latest [Only registered and activated users can see links. ] for .csite plugins.(Don't use 2.5.8 or lower,else you may have errors)
    *Use Latest version of[Only registered and activated users can see links. ] before you start this plugin.

    Skype : clickers.info

  2. Total Comments 18

    Comments

  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    4
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    any fix??? thanks for update


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    venezuela
    Posts
    8
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    Hello , I have the 0.17 I remove it and add this . It is not necessary?


  5. #4
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,934
    Credits
    249
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by joshe01 View Post
    Hello , I have the 0.17 I remove it and add this . It is not necessary?
    Always use latest version available of a plugin.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #5
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    74
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    good job, thanks for update. Im gonna tst it


  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    germany
    Posts
    22
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    its not clicking ads, every time 0-10 secs show


  8. #7
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    74
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    yes, same to me sometimes...


  9. #8
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    74
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    I try, and doesnt work, all my acc are verified. But doesnt work the plugin. please check it


  10. #9
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,934
    Credits
    249
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by axariste View Post
    its not clicking ads, every time 0-10 secs show
    Quote Originally Posted by luis232 View Post
    yes, same to me sometimes...
    Quote Originally Posted by luis232 View Post
    I try, and doesnt work, all my acc are verified. But doesnt work the plugin. please check it
    0-10sec timer means that there are no ads. So restart plugin at another time.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #10
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    74
    Credits
    1
    Rep Power
    0
    laflour, when the program says waiting 0-10 ... I open my browser and login into my acc, and there are ads. and I did 1 ad manually.. 2 ad manually, 3 ad manually and its ok. Then I test again with the program and still said waiting 0-10sec


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •